Alla inlägg under september 2009

Av Maria - 19 september 2009 08:13

hej alla som besökt min blogg igår tyvärr fanns det ingen tid att uppdatera den igår, hade liksom fullt upp. Jobba som vanligt, slutade dock idigt, tillbringade några timmar i stallet och därefter myste jag med Stefan. Men jag somnade från både film vin och god mat. Var så himla tröttTyst Idag vaknade vi tidigt alla utan Michelle och Amanda som är familjens sömtutor..

Idag ska vi fixa i stallet, hoppas jag ska jag tilllägga. I morgon vill jag stalla in mina hästar det börja bli kyligt på nätterna nu.Därefter ska vi *tura* åka båt med pluttarna jag och min älskade make och i kväll ska vi göra god mat och dricka gott vin och mysa. Så ser min dag ut... Vad ska ni göra??

Av Maria - 17 september 2009 20:56

hmmm som alla dagar nu för tiden så har jag massor att fixa med.. idag fick jag en hyresgäst i stallet en snygg valack så nu är stallet fullt. Vi släppte i ihopa dom i hagen och det fungerade utmärkt.. Visst mina två ston är ju trotts allt sto men dom låter mest*haha*.

I helgen ska vi utrymma stallet och storstäda så vi kommer ha fullt upp minsann... Ser verkligen fram emot det:)

Har precis kommit hem och nu softar jag mest i soffan, ska  kolla på mat Tina och sedan kommer jag sova gottTungan ute



Av Maria - 16 september 2009 15:28

jaha dagens första inlägg och klockan är nästan 15. Jag ahr haft kontaktdag i dag med William, vi med barn med speciella behov har förmånen att ha 10 kontaktdagar per barn och år.

Vi har haft en härlig dag ute i stallet där han fick bjuda med alla sina dagiskompisar och fröknar. Dom har fått rida, mysa och bjuda hästarna på äpple*gott*

Sedan bjöd jag på korv och bröd och mina hemmalavade negerbollar.. Personalen hade oxå bakat lite vi hade ialf en skön dag med massa sol, många barn och snälla hästar... Eva var snäll och kom och red tjejen idag*tack Eva* Hoppas vi kan stalla in dom på fredag eller lördag:) Börjar bli ordning i stallet och i helgen ska vi göra det fint och fräscht... Ser fram emot det:)

Nu ska jag hänga lite tvätt, tvätta en ny maskin och fixa i köket...Låter skoj va?!?

*not*

Jaja sådant som man ska göra efter det ska jag laga käk och sedan blir det käk  och därefter i kväll blir det föräldramöte. I detta hem har vi alltid fullspäckat schema:))

Hej hopp hörs senare!

Av Maria - 15 september 2009 21:50

Hej hopp nu är jag hemma igen... Så härligt trött eller snarare svintrött. Lukas och Wille var med mig och Lukas red faktiskt tjejen själv i dag imponerande faktiskt:) Wille red My gick hur bra som helst.. Själv red jag bara en pyttesstund. Under tiden vi var i stallet fixade stefan carbonara och det smakade helt underbart med käk när man kommer hem.. Nu ska jag kolla på Idol och sedan säger  JOn Blund Nattis

Av Maria - 15 september 2009 18:09

Nu är jag hemma från jobbet, har hämtat Wille på väg hem . Bakade kärleksmums och är nu på väg till stallet.Väntar bara på att Stefan som ska komma hem från biltema tror han ska investera i något till bilen och en ficklampa till mig. Som jag ska ha när jag hämtar häst från hagen.

Näpp nu ses vi i kväll solong så längeGlad

Av Maria - 15 september 2009 08:24

morgon alla trötta människor...

Sovit som en stock minsann hela långa natten, Stefan däremot vaknar är rastlös och kan inte alls sova. Han går mest som en Zomby där hemma, han trodde aldrig att det skulla vara så jobbigt som det är.. Försöker stötta honom  så gott det går...

Det som jag gömde berätta igår att nu äntligen är anmällan färdigutredd och som vi redan visste sedan innan är att vi är perfekta som föräldrar och såklart tillgodoger William det han ska ha och dessutom finns det inget tvivel om att vi INTE misshandlar honom.För dom som inte vet så blev vi anmälda på förra dagiset för att vi miisshandlade William eftersom han sa en dag på dagis -Aj pappa och tog sig för kinden.

Men alla som jobbar med Autistiska barn vet att detta kan betyda vad som helst och eftersom Williams ordförråd vid det tillfället låg på ca 10 ord så kan man ju utan någon utbildning fatta att William inte kan återspegla ett händelseförlopp. 

Vi fick ialf hela utdraget hemskickat och jag fastnade för en speciell sak som dom på det gamla dagiset hade sagt... Att vi var överintresserade av våra barn... Kan man verkligen vara det??????? Klart att jag /vi måste fråga eftersom William inte kan förmedla någonting själv eftersom han inte kan prata vid den tidpunkten...

Man kan ju undra vad dom igentligen menar för visst ska man väl vara intresserade av hur det är med barnen eller lever vi i ett samhälle där man faktiskt har slutat bry sig och vem kan säga hur mkt man ska bry sig.. Skit samma vi är ialf överintresserade men är jag det så låt mig för helvete få vara det!!!!Tyst

  

Av Maria - 14 september 2009 21:58

Äntligen hemma igen.. tro det eller ej men idag var min tjej precis som vanligt igen.. Magen var ok och hon var sitt vanliga cooola jag igen.. Idag behövde jag inte ens binda upp henne i stallet utan hon stod lös som vanligt fast det stod andra nya hästar i stallet.. Vi lånar stora stallet tills mitt stall blivit ordninggjort, men det skulle vara ordning till onsdag tror man.. I helgen planerar jag ialf att stalla in mina hästar ..Igår var hon knappast cool utan då kände jag inte alls igen henne.

När jag red henne idag tyckte hon att hennes egen skugga var lite läskigt men även det vande hon sig vid.. tror att det kommer bli hur bra som helst, jag ångra mig absolut inte att jag bytade stall.... Nu ska jag ialf bädda ner mig och sova riktigt gott i min säng...

Kram alla goa människor...


Av Maria - 14 september 2009 18:09

Tja idag har det rullat på riktigt bra på jobb, tiden gick alltså fort. Var ute och käkade med Tomas på lunchen så smarrigt, Tack för dejten Tomas det får vi göra om*fniss*

Annars har det hänt något speciellt. stefan lagade mackisar och falukorv i kväll ingen var speciellt sugen på käk så det fick bli något enkelt, dock inget vidare gott! Jaja nu ska jag lägga ungarna och skutta ut en runda till stallet, trodde Lukas skulle följa med mig men det verkar inte som det:(..Stefan  håller på att polera caben så nu har att något att pyssla med... Mår han bra så mår jag braFlört det är sann kärlek..

Näpp nu ska jag fixa lite här, men vi hörs väl senare...

Ovido - Quiz & Flashcards