Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Maria - 15 februari 2010 20:32

Hallå alla glada människor..

Hur många är det som behöver sex regelbundet eller är ni personen som klagar över huvudvärk varje gång det verka hetta till i sänghalmen.

Jag har märkt att man njuter mer av sex ju mer man känner sig nöjd med sin kropp och sig själv. Därför är det ju extra viktigt att man lever sunt, motionerar och tränar sin kondition. När jag träffade min man så hade jag kort kort och stay up vilket jag inte har haft på många år och jag kände mig sexig och min sexhunger var mkt större då än vad den är nu eller snarare mycket STÖRRE... Man kan ju undra varför  


Jaja hur som helst så får man ju leva i nu;et bra kan ju alltid bli bättre.. Jag har bestämt mig nu att jag inte ska fortsätta jobba på PC-Docton. Det var inte alls det jag vill göra. Nu ska jag jobba som såkallat återförsäljare för bla. hälsokost återkommer till märket lite längre fram.

Nu kan jag jobba hemifrån, planera min tid med familjen, och lägga min tid där jag vill vara.. Känns så bra med det beslutet.. Japp jag mår som en prinsessa och jag ska bara GÖRA det som får mig att må bra 

Njuta av mina barn, hästar och min fantastiska make, livet kan inte vara mer njutbart...

Nu ska jag kolla på Camilla läckbergs Isprinsessa  och njuta av bubbelvatten och i morgon ska jag rida vilket jag inte gjort på väldigt länge..

Ses någon annan dag... 


Ovido - Quiz & Flashcards